14.02.2022, 20:47
NPC Pretty Lady znajduje się w expowisku Amazonek.
Minimalny poziom który musimy mieć aby wykonać zadania to 750.
NPC zleci nam 7 zadań w których musimy m.in przynieść X przedmiotów, zabić X potworów oraz zabić bossa.
Zadanie 1
Chat z NPC będzie prezentować się następująco:
Pretty Lady: Witaj Pietro Savastano! Zapewne zastanawiasz sie dlaczego ucieklam z miasta i ukrywam sie w takim miejscu? Nienawidze tych calych walentynek, czuje sie wtedy taka samotna i niekochana...
Pretty Lady: Moglbys sprawic bym choc w ten dzien poczula troche zainteresowania i milosci?
Pietro Savastano: tak
Pretty Lady: Swietnie! Chcialam ubrac swoja ulubiona sukienke by bardziej Ci sie podobac ale okazalo sie, ze jest dziurawa. Moglbys mi przyniesc troche materialu oraz nici? Potrzebne mi sa 10x white poc, 50x yellow poc, 75 red poc oraz 5 spool of yarn. (oto one)
Pietro Savastano: oto one
Pretty Lady: Dziekuje! Mam nadzieje, ze teraz bede wygladac oszalamiajaco!
White Piece of Cloth dropi z: Mountain Savage oraz Silent Assassin
Yellow Piece of Cloth dropi z: Sand Savage
Red Piece of Cloth dropi z: Hero
Spool of yarn należy zrobić z Giant Spider Silk (z 10 mamy 1 spool of yarn).
Nagroda to Bronze VIP medal (3 dni)
Pietro Savastano: zadanie
Pretty Lady: Naszla mnie ochota na ciasto walentynkowe, ale okazalo sie, ze brakuje mi kilku skladnikow. Wroc do mnie, gdy tylko kupisz je wszystkie. Oto lista zakupow: 100x banana, 350x blueberries, 100x apples, 200x eggs oraz 500x cherries (oto one)
Pretty Lady: Jestes kochany! *cmok* Wybacz, ze nie poczestowalam Cie nawet kawalkiem, ale bylo ono tak dobre... Ide teraz sie zdrzemnac na godzinke lub dwie, mam nadzieje, ze wrocisz.
Banana dropi z: Brazyl, oraz występuje w różnych miejscach na mapie (po każdym global save tworzy się na nowo)
Blueberries trzeba zebrać z krzaczków jagodowych (są rozmieszczone po całym mieście oraz poza miastem)
Apple kupuje się u npc (teleport Sklepy, środkowy npc sprzedający owoce i warzywa)
Egg dropi z: Chicken
Cherry dropi z: Warlock
Nagroda to Blue VIP medal (7 dni)
Następną misje możemy wziąć dopiero za godzinę.
Pretty Lady: Witaj Pietro Savastano! Zapewne zastanawiasz sie dlaczego ucieklam z miasta i ukrywam sie w takim miejscu? Nienawidze tych calych walentynek, czuje sie wtedy taka samotna i niekochana...
Pretty Lady: Moglbys sprawic bym choc w ten dzien poczula troche zainteresowania i milosci?
Pietro Savastano: tak
Pretty Lady: Nie wyspalam sie, to wszystko przez te halasy, ktore dochodza z miasta. Prosze Cie idz tam i zrob porzadek. Zabij 15 nieszczesliwie zakochancyh. (zabilem je)
Pietro Savastano: zabilem je
Pretty Lady: Naprawde?! Poradziles sobie z nimi?! Nie wiedzialam, ze jestes az tak odwazny! *cmok*
Najazd pojawia się tylko o konkretnych godzinach: 13:30, 16:30, 18:45 oraz 20:45. Potwory będą pojawiać się przez 4 minuty od startu najazdu, respawnują się po całym mieście. Po zabiciu wracamy do NPC.
[!!!!!] Tutaj w tym etapie już warto zbierać z potworów bijące serca oraz Valentines Pillow, będą nam potrzebne do następnych misji.
Nagroda: Paid Exp Pass
Pretty Lady: Hej! Przed chwila rozmawialam ze swoja siostra i mowila, ze brakuje jej do kolekcji kilka bijacych serc. Prosze Cie zdobadz dla niej 69x bijacych serc. Mozesz je zdobyc od Nieszczesliwie Zakochanych podczas ataku na miasto. (oto one)
Pretty Lady: Super! Moja siostra jest Ci dozgonnie wdzieczna. Ja takze! *cmok*
Tak jak npc napisał bijące serca dropią z potworków które najeżdżają miasto.
Nagroda: 2x Exp Box
Pretty Lady: Wiesz, ze Cie kocham prawda? *cmok* Zjadlabym cos slodkiego i romantycznego... Przynies mi prosze 20x valentine's cake. (oto one)
Pretty Lady: Mmm... w zyciu lepszych ciastek nie jadlam!
Valentine cake dropi z: prawie każdego mobka - Workerów, Drzewców, Armored Giantów, Blind Freaków, Brazyli, Dark Wizardów, Giantów, Mould Yelly, Mutated Giantów, Pandemonium, Possed Drakenów, Slient Assassinów oraz Psychotatów.
Moim zdaniem najszybciej dropnie je się z workerów (ja na ukrytych workerach temple dropnąłem 10 w około godzinę, bo dużo tam jest mobków).
Nagroda: Luxury Item box oraz Ranged Weapon Box
Pretty Lady: Hej skarbie, chcialabym dostac od Ciebie cos, czego jeszcze nikt mi nigdy nie podarowal... Mianowicie chodzi mi o prawdziwa walentynkowa poduszke. Mozesz ja dla mnie zdobyc podczas najazdu tych zakochancow... (oto ona)
Pietro Savastano: oto ona
Pretty Lady: Ha! Jest boska! A jak ladnie pachnie... hihi
Tak jak wspominąłem wcześniej, itemek dropi z potworów które najeżdżają miasto, wystarczy jeden taki item.
Wygląda on tak:
Nagroda: Meele Weapon Box
Pretty Lady: Chyba masz juz mnie dosyc, ech. Mam do Ciebie ostatnia prosbe... Chcialabym sie w koncu zemscic na tej Bogini Milosci. Kazdy wybiera wlasnie ja, dlatego czuje sie taka samotna... Zrob to dla mnie i pozbadz sie jej raz na zawsze! (zabilem bossa)
Pietro Savastano: zabilem bossa
Pretty Lady: Nie wierze! Zabiles ja z milosci dla mnie! Jestes najwspanialszym facetem jakiego kiedykolwiek poznalam. Pozostaniesz na zawsze w moim serduszku! *cmok cmok cmok*
Boss respawnuje się ciągle w tym samym miejscu, w południowo-zachodniej części miasta, obok ogrodu.
Należy zadać mu obrażenia i nie koniecznie go samemu zabić, ale trzeba przeżyć do momentu aż boss zostanie zabity.
Nagroda: Magical Weapon Box oraz osiągniecie "Walentynkowy event".