25.08.2019, 09:35
Żeby dostać się na wyspę należy wpisać komendę !task squirrel posiadając 3500 task pointsów.
! Pamiętaj o tym, by przed wejściem tam, zaopatrzyć się w kosę , którą możesz kupić u NPC Riona.
NPC Golomp lata gdzieś po wyspie, gdy już go odnajdziemy, rozpoczynamy rozmowę:
Zadanie 1.
Cytat:Gracz: Hi
Golomp: Gruuuuu, gruuuuuuu, nie wiem co teraz ze soba zrobic! Pomoz mi prosze i wykonaj dla mnie kilka zadan.
Gracz: zadan
Golomp: Przeklete wiewiorki dostaly wscieklizny i wygonily mnie z mojego gniazda w drzewie! Nie moge tego tak zostawic, idz i zabij 500 wscieklych wiewiorek - niech znaja swoje miejsce. (gotowe)
Sugeruję, aby od razu zbierać walnut , acornoraz peanut . Na pewno przydadzą się w innym zadaniu.
Po ubiciu 500 wscieklych wiewiorek wracamy do NPC Golomp zdajemy relacje:
Cytat:Gracz: Hi
Golomp: Przeklete wiewiorki dostaly wscieklizny i wygonily mnie z mojego gniazda w drzewie! Nie moge tego tak zostawic, idz i zabij 500 wscieklych wiewiorek - niech znaja swoje miejsce. (gotowe)
Gracz: gotowe
Golomp: Pokazales im gdzie ich miejsce? Bardzo dobrze, czas na kolejne zadanie. (otrzymujesz 1lvl)
Nagroda: 1 level.
Zadanie 2.
W tym zadaniu musisz uzbierać 100x walnut , 100x acornoraz 100x peanut .
Cytat:Gracz: zadanie
Golomp: To, co ostatnio zrobiles na pewno je zabolalo, ale pojdzmy o krok dalej. Chce, zebys ukradl cale ich zapasy na zime - przynies mi 100 acorns, 100 peanuts i 100 walnuts. (gotowe)
Gracz: gotowe
Golomp: Pokazales im gdzie ich miejsce? Bardzo dobrze, czas na kolejne zadanie. (otrzymujesz 1lvl)
Nagroda: 1 level.
Zadanie 3.
Ostatnim zadaniem jest zabicie bossa wściekłych wiewiórek... Zmutowanego wiewióra..
Znajdziemy go kierując się drogą wskazaną poniżej, dochodząc do skałki używamy czaru "exani hur up". Respawnuje się co 10h!
Cytat:Gracz: zadanie
Golomp: Jedyne co pozostalo, to zabic tego skurkowanca Zmutowanego Wiewiora - to on jest Twoim ostatnim zadaniem. Podobno pojawia sie gdzies w okolicy co 10h... (zabilem go)
Gracz: zabilem go
Golomp: Dobra robota! Spisales sie znakomicie! W nagrode juz nigdy na Ciebie nie nasram.
Nagroda: 4 levele, mapa skarbow , golomp trophy (ozdoba) oraz
osiągnięcie Gołompiarz
Dziękuję za uwagę i gratuluję wykonania zadania
[img=0x0]http://vestia.pl/images/uploader/13062019-9253338.jpeg[/img]