Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NADGITY RELOAD
NADGITY NAJWIĘKSZY RELOAD TEGO ROKU

DOSTAJESZ ZASIŁEK ? JESTEŚ BEZROBOTNY ? MASZ NIEZLICZONĄ ILOŚĆ POPRAWEK NA STUDIACH ? NA CO CZEKASZ, DOŁĄCZ JUŻ TERAZ
PS: NIETOPERZE MILE WIDZIANI

GG: 5519625
Zapraszam.
Mogę do gildi?
XD
a jesli nie skonczylem gimnazjum jak malin i kefir to tez moge?
niedoksztalconych tez zapraszamy
Wszystkich z nadmierną inwencją twórczą też powiniemy, nasz team to zbiór niesamowitych indywidualności, nie ma tutaj przypadkowych osób.

Tutaj kolega włada dobrze synonimem. Bardzo przydatna umiejętność podczas rozgrywki na otsach tego pokroju.

[Obrazek: 931957c54a7993acf6c7a4b28ea83073.jpeg]
JA PIERDOLE ZESRAM SIE ZARAZ , PROPONUJE ISC NA BASEN , POSZUKAC SOBIE KOBIETY A NIE CZEKACIE PSY NA VESTIE OD POL ROKU , JEBANY DZIECI BEZ AMBICJI, A TEN MAZUR TO JUZ WGL PLACEK JAK CHUJ

JAK WJADE NA OTSA Z BRAĆMI TO BEDZIECIE KURWA NA POSSESEDACH PRZY TP EXPIC GORA LEWO JEBANE KUNDLE, TFU . BTW MAZUREK 3 DNI POGRA , ZAJAZD DOSTANIE I POWIE ZE IDZIE Z JORDIM GRAC NA BRAZOL OTSA , TRUE TFU PSY , SADLY DALEJ PIERDOLONE SCRENY ROBI , CHLOP 25 LAT MA ZAPISUJE ZDJECIA TIBI NA KOMPIE, KURWA TRZYMAJCIE MNIE JAK TO MOWI BABKA
(13.08.2018, 11:11)pierdolonedzieci napisał(a): JA PIERDOLE ZESRAM SIE ZARAZ , PROPONUJE ISC NA BASEN , POSZUKAC SOBIE KOBIETY A NIE CZEKACIE PSY NA VESTIE OD POL ROKU , JEBANY DZIECI BEZ AMBICJI, A TEN MAZUR TO JUZ WGL PLACEK JAK CHUJ

JAK WJADE NA OTSA Z BRAĆMI TO BEDZIECIE KURWA NA POSSESEDACH PRZY TP EXPIC GORA LEWO JEBANE KUNDLE, TFU . BTW MAZUREK 3 DNI POGRA , ZAJAZD DOSTANIE I POWIE ZE IDZIE Z JORDIM GRAC NA BRAZOL OTSA , TRUE TFU PSY , SADLY DALEJ PIERDOLONE SCRENY ROBI , CHLOP 25 LAT MA ZAPISUJE ZDJECIA TIBI NA KOMPIE, KURWA TRZYMAJCIE MNIE JAK TO MOWI BABKA

Proponujesz isc na basen i smiesz narzucac komu kolwiek co maja robic ze swoim zyciem? Nie poprzewracalo ci sie cos czasami w dupie? Gosc chce sobie pograc na igla otsie to sobie bedzie na nim grał.
Teeej bo chyba caps Lock ci sie przycial czy taki wazny chcesz byc? uspokoj sie bo cie wyniose z tej forumki.
TYM MALINEM TO MOZESZ LACHE ZROBIC PIERDOLONY PSIE OD JERREGO SCHOWANY NA SILENTACH, JESTEM PANEM TEGO FORUM I SERWERA KURWO OPLUTA TFU
(13.08.2018, 12:08)pierdolonedzieci napisał(a): TYM MALINEM TO MOZESZ LACHE ZROBIC PIERDOLONY PSIE OD JERREGO SCHOWANY NA SILENTACH, JESTEM PANEM TEGO FORUM I SERWERA KURWO OPLUTA TFU

Wyłacz tego Caps Locka podludziu to raz.Panem jestes Tylko i Wyłacznie jak walisz pod siebie na melinie zrozumiales ? Powtorze:Tylko i wyłacznie szczoto.Możesz  mi co najwyzej wypic z chuja.Nawet mi nie odpisuj czaaaaaaisz? Sprobuj chociaz wymyslic cos z sensem cwiercmozgu.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości