Liczba postów: 37
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
W związku z zaistniałą sytuacja odnośnie gildi KLAN(mowa o nieskonczonych ssa/m ringach, lepszym eq) wnoszę o całkowite usunięcie eventu ZAMKI(tak było na last edycji) albo o nową walkę o zamki, która odbędzie się np. po świetach. Dlaczego?- to proste gildia KLAN złączyła sie z gildia Children(obcenie posiadają zamek) podczas tego eventu i np takie osoby jak Fast'n Furious blokowały nam 60% teamku na tych nieskonczonych ssa/m ringach przez co nie mogliśmy dotrzeć do zamku, myśle ze to jest logiczne bo nie mam zamiaru grać na ots gdzie ktoś coś zdobywa bo macie w supporcie skryptera aka weeda, który rozdaje itemy/dodaje nieskonczone m ringi/ssa, przez co walka o zamki nie była równa, a wrecz nie do wygrania.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
niic takiego nie bylo , nie placz lub zajeb x z otsa placzku elo
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 11
Reputacja:
3
Do końca nie wiem jak było, ale wydaje mi się, że jakby cały ich team te ssy, to by sie z nami nie dogadywali.
Reputacja:
0
17.04.2017, 01:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2017, 01:47 przez Ten znany.)
Dawidzorr masz problem, bo god ogladał to battle i jest nawet cam jak wladek stoi na naszym moscie i bloczy nam 3/4 teamku, bo nie można go zabic, gdyz frajer ma nieskonczone ssa, takze ty nie placz juz ze twoj lider dostal delete, bo dostawaliscie itemy od weed'a, ale jak to mowia wtedy bylo dobrze, a teraz jest placz, bo nie ma god'a po swojej stronie ojj walka o zamki odbedzie sie na nowo dzisiaj o 18:30 i zobaczymy czy gildia Children Of War poradzi sobie bez pomocy gildi KLAN , ktora jak kazdy juz wie miala wspomagacze w postaci nieskonczonych ssa/m ringow, yo do zoba na evencie  .
Opcje sa 2 usunięcie tych zamkow(bo sa strasznie OP-na last edycji crypton to zrobil, usunal je), albo nowa walka o zamki dzisiaj o 18:30, a czemu wyjasnilem wyżej
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
BAŚKA NIE BYŁA BY ZADOWOLONA SYNA
Reputacja:
0
17.04.2017, 01:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2017, 01:50 przez Ten znany.)
(17.04.2017, 01:13)galba napisał(a): Do końca nie wiem jak było, ale wydaje mi się, że jakby cały ich team te ssy, to by sie z nami nie dogadywali.
Nie musiał mieć caly team, wystarczylo ze np. taki władek mial ek te ssa/m ringi z którymi bloczył nasz mostek do zamku przez co zanim tam dotarlismy to oni juz mieli chyba 40% na tronie, to nie dalo rady nic zrobic.
Liczba postów: 11
Reputacja:
0
wy jestescie naprawde tepymi dzidami skoro myslicie ze wladek byl na tamtym charze az brak mi slow
Reputacja:
0
Czy to ważne kto na nim byl? niee liczy sie to ze wykorzystywal te ssa, po to bysmy nie zdobyli zamkow, co jest rownoznaczne z tym, ze event powinien zostac rozegrany ponowanie dzisiaj o 18:30  , bez ,,cheaterow" ala weed czy tam wladek nie ważne.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Ale wy jesteście niedojebani XDXD
Goście płaczą o jakieś piksele, bo ktoś inny ma zamek a nie wy XD.
Czemu niby Children Of War ma stracić zamek, bo inna gildia jakieś maniany odpierdalała?
Przestań płakać o jakieś piksele, dorośnij. Nie pasuje coś to zajeb Xlog i po sprawie, a nie jakieś wypociny piszesz na forum :/
Nikt Ci tu nie każe grać, chcesz to idź na inny serwer  :* :* <3
Reputacja:
0
17.04.2017, 02:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2017, 02:53 przez Ten znany.)
(17.04.2017, 02:30)Xevirtus napisał(a): Ale wy jesteście niedojebani XDXD
Goście płaczą o jakieś piksele, bo ktoś inny ma zamek a nie wy XD.
Czemu niby Children Of War ma stracić zamek, bo inna gildia jakieś maniany odpierdalała?
Przestań płakać o jakieś piksele, dorośnij. Nie pasuje coś to zajeb Xlog i po sprawie, a nie jakieś wypociny piszesz na forum :/
Nikt Ci tu nie każe grać, chcesz to idź na inny serwer :* :* <3
Debili z forum sie usuwa, a ty jestes na liscie.
,,Czemu niby Children Of War ma stracić zamek, bo inna gildia jakieś maniany odpierdalała? " Dlatego ze KLAN i CHILDREN połaczyly sie od poczatku eventu na gildie KUMPLE, tak wlasnie dlatego ty glupia bura suko, bo juz nie wiem jak do takiego marginesu umyslowego pisac, tak tak wiem jestes z gildi children i bd plakał, ale skoro wygrales raz jak mowisz ,,bez ich pomocy" chociaz kazdy kto tam byl wie jak bylo, nawet administracja ogladajaca to, bez ich pomocy zrobisz to po raz drugi, nie chce dodawac ze was bylo z 10-13 typa, to jak dzisiaj bd was 25, to wygracie to jeszcze szybciej co? Daxin pisal juz ze walka o zamki rozegra sie ponownie , poniewaz gildia KLAN , ktora w nich uczestniczyla jak wiemy uzywala ssa/m ringow niekonczacych sie, malo argumentow dla ciebie?
Panie kolego Xevirtus kto tutaj płacze ??
Xevirtus
Gildia: Children Of War
Pozycja w gildii: Vice-Leader (Xevi The Almighty Here )
Jak pisalem ww, dzisiaj o 18:30 udowodnicie bez gildi KLAN, czy zamek macie uczciwie, czy tez wlasnie przez to ze gildia KLAN uzywała ssa/m ringow nieskonczonych, a wy z nimi sie ugadaliscie na nas  do zoba na evencieg
|