Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co z tą staminą... ?
Exclamation 
Uszanowanie.

Jako iż, że na początku przed startem były rozmowy na temat staminy ale zostały one zerwane ze względu na małą ilość graczy zarejestrowanych postanowiłem patrząc na aktualną sytuację ponownie poruszyć ten temat.

Otóż wiadomo żeby odnowić stamine to albo trzeba czekać jak robi/robił to Return na 1800+ bądź wyjebać się kilka razy tak jak robiłem to ja dzisiejszego ranka i najciekawsze w tym wszystkim jest to, że nastąpił tutaj kolejny błąd. Otóż wyjebałem bez blessa za 11 lvli mając go, a powyżej 1,5k już trochę to boli. Nie chodzi o to, że sram o lvl na evo bo nie, odrobię to sobie, ale to jest trochę żenujące, że chcąc normalnie pograć i poexpić to albo muszę w pewnym sensie zwrócić lvl albo nie grać cały dzień mając na to ochote.

Uważam, że trzeba znaleźć jakiś złoty środek w tym temacie. 

Zastanawiałem się nad  mini stamina dollem z SMS Shop którą postanowiłem przetestować. Za 20 pkt bo tyle ona kosztuje czyli wychodzi ok 6zł chcąc kupić ją drogą sms. Przywraca 3h staminy, ALE przy jej poziomie nie wyższym niż ok 32-33h i znika od razu po jednym użyciu. Chciałem spytać szanownej administracji gdzie tu sens i logika? Ja nie widzę. Uważam, że wydając tyle pkt powinna zwracać w dowolnym momencie znacznie więcej.

Przeglądałem też inne otsy gdzie kończy się stamina. Tam w SMS shopie nie ma żadnych ograniczeń jeśli chodzi o Stamina Dolla. Jest lalka która w dowolnym momencie odnawia full stamine i bynajmniej tyle nie kosztuje. Uważam, że takie zastosowanie miałoby większy sens. Jeśli stamina ma się kończyć (a na poprzednich edycjach nie przypominam sobie, żeby tak było, no może na nielicznych które długo  nie postały) to wprowadźmy coś co pozwoli zaoszczędzić czas na bicie lvla wypierdalając się na randomowych mobach i pozwoli uniknąć takich sytuacji, że ktoś będzie musiał czekać 20h na odnowienie full staminy. 

Proszę, żeby ten temat nie został zamknięty do czasu znalezienia odpowiedniego rozwiązania w tym temacie, którego aktualnie brak na otsie.
Mam to samo expie pol dnia, gdzie potem o 23-24 musze sie wywalic 5-6 razy (gdzie spada 10lvli) zeby miec stamine conajmniej na 36h Smile. To jest poprostu durne. 

Stamina w sms shoop jest tak droga. Poniewaz niektore osoby mysla ze na tym zarobia nic dziwnego ze kosztuje 20vc.. 

Ja bym byl za tym zeby stamina sie nie konczyla.
Za tą cenę powinna być lalka która w dowolnym momencie odnowi Ci full stamine chociaż i tak to w chuj drogo...
Złoty środek jest taki że możesz bocić 15h dziennie zamiast 24 i wtedy stamina problemem nie będzie. A jeśli mimo wszystko 15h na dobe to mało dla ciebie to pomyśl nad jakąś terapią od uzależnień.
Gram 4fun, większość czasu jestem w pracy i poza domem a bocę 24h bo mam taka możliwość więc czemu nie.
to kurwo wylouj sie z tibi. to ci sie odnowi a nie parcie na lvl za wszelka cene.
Witam tak jak ww. 3h staminy za 20 vc to jest tylko i wyłaczenie pod kase dla gumioka/daxina. Co do staminy sa 2 rozwiązania dzienny task/quest na stamine, która odnawia 5-6h staminy + ew. jakis mini-stamina doll odnawiajacy 3h staminy, który kosztuje 20 vc, ale % że sie zniszczy jest np. na poziomie 30%, lub zmniejszyc jego cenę do 10 vc. Wiekszość osbób olewa ten problem bo ma lvl 1000+, ale problem będzie sie nasilał z czasem, co juz można powoli zauważyć.
ps. kolego wyżej nie można expic 15h dziennie, bo i tak stamina nie wyrobi, chyba mało grasz na vesti i nie wiesz jak stamina sie reg 1:1, nie jak kiedys 3:1, a jak padasz to tylko odnawia sie ok. 4h, wiec jakoś przy lvl 1400-1500 jest to już nieopłacalne.

@daxin@gumiok czekamy na jakąś ankiete/konstruktywną wypowiedz, która uwzględni również mniejszość w tym momencie ale graczy powyzej tego 1400+ lvl(a takich z dnia na dzien przybywa).

Zapomniałem dodać: ludzie to jest EVO OTS, a nie rl mapa nie zapominajmy o tym, ze tutaj ludzię boca, a nie expia ręcznie wiec nie trzeba być w domu żeby postac expiła.
typie to sie wypierdol pare razy masz full stamine a lvl odrobisz w 2h. bym was kopal skurwysyny za takie glupie posty
po za tym nie bedzie stamina dolla ktory odnawia cala stamine bo beda tu zaraz biegaly 1283721983721k lvle
/zamykam
(03.05.2017, 11:15)Drigiks napisał(a): typie to sie wypierdol pare razy masz full stamine a lvl odrobisz w 2h. bym was kopal skurwysyny za takie glupie posty
po za tym nie bedzie stamina dolla ktory odnawia cala stamine bo beda tu zaraz biegaly 1283721983721k lvle
/zamykam

Typie stamine zrobili zeby nie bylo duzych lvli. A jak nie widzisz to zobacz topke w miesiac 1900 lvl prawie. I ten lvl zostal wbity szybciej niz na jakiej kolwiek edycji. Gdzie stamina sie nie konczyla Smile.
(03.05.2017, 11:15)Drigiks napisał(a): typie to sie wypierdol pare razy masz full stamine a lvl odrobisz w 2h. bym was kopal skurwysyny za takie glupie posty
/zamykam

Wypierdol sie 3-4x na 1,5k lvlu i odrób mi to w 2h. Have fun.
A kopać to sobie możesz najwyżej komputer.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości