Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAŁY HERE " KUMPLE "
Na wstepie wyjasniam małego tym screenem
http://screenshot.sh/mMloihXzllcCZ
Po drugie jebać te kurwy co sie poczuwaja po pierwsze nazywacie sie "GITAMI"?
A SAME KURWY I KONFIDENCI SIEDZA U WAS
BIAŁKA SA W ETERZE 
Furora sie rozpierdala na małego razem siedza na ts i dalej sobie graja razem
kolo gita to ty kurwo nie stałeś wiec sie nie poczuwaj bo kazdy z was pokolei nawet nie ma pojecia o sztywnej celi TFU JEBAC CIE
PS: ZANIM NAPISZESZ PONIZEJ POSTAW OPOR I WYSLESZ WYNIK WAR MODA TO ZASTANOW SIE JAKI W TYM UDZIAL MIAŁEŚ BOŃKU BO WEDŁUG MNIE ZEROWY PLUJE NA KURWY TFU
A MALY JESZCZE PROSBE MAM POLIDUJ RAZ OD POCZATKU DO KONCA A NIE PO 10MIN PUSZCZASZ KIEROWNICE I AZZAN PRZEJMUJE BO NIKT Z TOBA WYJSC WALCZYC NIE CHCE ELO FRAJERO
POSTAW OPOR 457:215
dobra kurwo a wiec tak na zadnej rl mapce nie zrobiles teamu bo bys mial 7 ludzi jak zwykle wiec nie wie o co chodzi a ogolnie nie obchodzi mnie co azzan pisze moze co chce robic w chuju to mam , ale jak dasz opor to napisz mi bo jak narazie jestes gownem ktorego wyjebalem z platnych mutat wiec siemanko nie pozdrawim do 21 elo
Wink
JAK SIE TEN TYP OD CIEBIE NAZYWA CO R NIE WYPOWIADA PAN DANIEL SIWIEC .TWOJE OLDY SIĘ ROZPIERDALAJĄ NA KOMENDZIE https://zapodaj.net/283f67ed6ce7d.png.html
ZOSTAŁES ZGNOJONY NA OTS. POZDRAWIAM EXPIOLE NA FORTECY MINUS -90 LVL
TWOJA LATAWICA DAJE DUPY KAŻDEMU OD SIR BLAZEJA PO SIR BARTOSZA
wygrales chociaz jedna bitke na tym otsie? no wlasnie pozniej sie zacznij odzywac
a ty jerry sie rozpierdalasz na forum bez powodu.
Psychika ci siada i piszesz farmazony tu.
kazdy cie kopie w pizde ci daje a ty tracisz panowanie nad klawiatura i pograzasz sie bardziej w gnojowe.
mozesz juz iksa jebnac z przegladarki i z gry. 
idz o 6 do zabki po fajki cepie.

elo strzalka prawo gora !
CHUJ TY KURWO JEBANA BEZ POJECIA CO TO ZNACZY ROZJEBAC SIE ZE ZAPYTAL TYLKO JAK ZMIENIC IP BO GO PINGUJA NIE NAPISAL KTO NIE POSZEDL Z TYM NA PSY TYLKO ZAPYTAL JAK ZMIENIC IP TO NIE JEST ROZJEBANIE SIE JEBAC CIE
ale dominando
IDZ ARASCOR LEPIEJ RZUC FB Z IKONY GOWNIE I SIE NIE WYPOWIADAJ NAWET TUTAJ BO TY TO JUZ WOGOLE NIE MASZ PODJAZDU MUTE
Walka dzisiaj 21? ktoś?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości